Vyšetření, celebrita, agiliťák...

22.01.2012 12:15

Dne 12.1. jsme navštívili veterinární kliniku Kolmá, kde ordinuje pan MVDr. Jiří Beránek, specialista na oční onemocnění u psů, aby jsme s Badym podstoupili oftalmologické vyšetření a doplnili tak genetické vyšetření PRA o další parametry, které se při genetickém vyšetření nazjistí. Z kliniky jsme odjížděli velmi spokojení - Bady vyšetření bez problému zvládl, a že to svícení do očí nebylo asi moc příjemné, a navíc je ve všech 16-ti vyšetřovaných parametrech bez klinických příznaků!!! Máme velikou radost a nyní už jen čekáme na nějakou tu nevěstu ;-)

 

Na letním táboře na Pandičkách jsme byli foceni při cvičení na míčích a nyní se tyto fotky objevili v únorovém čísle časopisu Pes přítel člověka. K článku Hopsa hejsa do Brandejsa byly vybrány 4 fotky a Bady je na dvou z nich! Tak snad to není poprvé a naposledy, kdy jsme se objevili v médiích :-D Oskenované stránky časopisu, naleznete zde.

 

A poslední novinkou je zpráva o výsledku neoficálních závodů agility "O velkou Pandu", který se konal 21.1. a více o něm se dočtete v sekci agility.